Vrijstaand wonen aan de groene rand van Zierikzee

Vrije kavels

Ontwerp uw droomhuis, kies uw kavel en bepaal zelf!
Wonen in De Lanen betekent wonen in een rustige wijk met heel veel ruimte. En dat moet u niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk opvatten. Ruimte, uitgedrukt in m2 en m3 is er genoeg. Dat blijkt wel uit de royale kavels en de keuze uit veel type woningen waarbij de optionele mogelijkheden dit onderstrepen. Maar er is meer. Ruimte bijvoorbeeld om heel persoonlijke wensen en idealen te realiseren. In gesprek met uw eigen architect of in samenwerking met een van onze architecten kunnen alle mogelijkheden bekeken worden. Dat geeft u een stevige basis om op te bouwen met als eindresultaat? Een heerlijke plek om te wonen. Uw plek!

Vrij bouwen is voor veel mensen de ultieme droom. Een eigen huis, helemaal ontworpen op basis van uw ideeën en levensstijl. In de lanen kunt u kiezen voor een van de vrije bouwkavels met oppervlaktes tot maar liefst 1050 m2! Meters vrijheid... om met uw eigen architect en aannemer in te vullen of samen met uw persoonlijk adviseur van De Lanen.
Vrij bouwen in De Lanen betekent allereerst bepalen hoeveel vrijheid u prettig vindt. Natuurlijk kunt u alles zelf regelen, als u dat wilt. Maar u kunt ook terugvallen op onze kopersadviseur. Hij inventariseert uw wensen en vertaalt deze samen met onze architect en aannemer naar een op maat gesneden ontwerp en aanbieding.